Lodtrækning

Midtthy Jagtforening arrangerer hvert forår og efterår indskydning af jagtriffel.

Ved disse lejligheder trækkes der lod blandt medlemmerne om jagtdage på foreningens revir. Fremmødte jægere som deltager i indskydningen har fortrinsret ved lodtrækningen. Har man ikke deltaget i lodtrækningen, er man altid velkommen til at ringe til Kresten på tlf. 21944284 for at høre om der er ledige datoer tilbage.

Betaling for jagten sker kontant ved lodtrækningen på indskydningsdagen. Ledige jagtdage kan købes efterfølgende og betales før jagtens påbegyndelse.

Af hensyn til muligt misbrug og beskyttelse af persondata, offentliggøres hverken adresser eller telefonnumre her på siden, med mindre der udtrykkeligt er givet tilsagn om det fra de pågældende. Mangler du et tlf. nummer til din makker, er du meget velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem.

Resultaterne fra efterårets lodtrækning til jagt på reviret 2019:

16. oktober:          Kaj Stenstrup / Kresten Kristensen

19. oktober:          Rene Odgård

26. oktober:          Chr. Yde

02. november:      Per Yde

16. november:      Dennis Pedersen

23. november:      Thøger Kruse

16. december:      Jørgen Hansen / Evan Nystrup

21. december:      Kaj Verner / Ole Brandt

31. december:      Peter Filtenborg

Der er flere datoer i behold. Er du interesseret, så kontakt Simon på 20317037.

Læs om reglerne for jagten og praktisk information i øvrigt under "Vores Jagtrevir."